Lista som jag snodde av Ida PpppPPpppp

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Hm, jag vet inte riktigt. Lärt känna min Tobias mer i alla fall! :D
Fått ditt hjärta krossat: Nejö!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja, Tobias. Han får mig att må så bra och se allting ur ett positivt perspektiv.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Jajamen, men det stämde inte längre ;)
Kysst en kompis: Nejö!

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej, jag är nöjd med Kristin. Inte så många som heter så :D
Vilken tid vaknade du idag: 11:30
Vad gjorde du igår runt midnatt: Jag sov bredvid mitt <3
Någonting som du längtar till: Ja, tills jag tagit körkort, det är väl det närmaste. Och sen vill jag flytta ihop med mannen och sen bära en ring på fingret, lixom bevisa kärleken för varandra. :)
Senaste gången du träffade din pappa: I söndags.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Klart att det finns. Det finns många val jag skulle vilja ändra på som jag tagit och så vidare. Tror nog dom flesta vill det faktiskt. Ibland klantar man sig kan man tycka, men vem vet, kanske hade det inte lett till det som är bra nu?
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Yes!
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag är solbränd så att det gör ont, plus att jag rev upp en skinnbit under foten nyss så jag vet inte om jag kan ha klackar imorrn i Ludvika :@
Långt eller kort: Hår på huvudet? Långt!
Vad gillar du gällande dig själv: Mina tänder, som är ganska raka och fina :)

DIN FÖRSTA:
Operation: Jadu, när ett örhänge hade "infekterat in sig" i min örsnibb. Men första gången jag opererades sovande var när jag gick i femman och hade brutit handleden.
Piercing: Öronen, annars piercingen i min överläpp.
Tatuering: Har en och den gjorde jag i våras, på benet/foten.
Bästa vän: Erika Andersson.
Sport: Fotboll
Husdjur: katt
Vaccination du minns: Nån spruta man fick när man var fyra år.
Förälskelse: Måste nog ha varit tecknade Robin Hood, haha :P
Alkohol du drack: Jadu, öl. Men det första jag fick utköpt åt mig själv var gravendalcider :p

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon, Tobis är dessutom bruna, love it!
Kramar eller pussar: Måste jag välja? Åhj. En mysig kram är aldrig fel :D
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Både och, spontanhet är ju lite skojs :D
Tatueringar eller piercingar: Spelar ingen roll.

Vaaarmt!

Både igår och idag har varit extremvarma dagar kan jag lova. (Men det har ni säkerligen märkt också) Igår solade jag lite för mycket och brände sönder mig över heeela kroppen, mindre roligt. Jag har fått lida igår kväll och idag kan jag tala om :P

Åkte till världens bästa Tobias igår kväll och sov kvar där. Vaknade 11:30 (!) idag och Zandra ville att vi skulle åka och sola och bada, men jag hade ju bränt sönder mig så det ville dock inte jag. Vi skjutsade istället Sofie till Äppelbo, sen åkte vi tillbaka till Z:s lägenhet och åt glass och jordgubbar ute i lekparken på Storbyn istället, tack för det! :D


Sen vidare mot Kaken där hon skulle måla några lister. Jag hittade en elgitarr som jag roade mig med sen kom Tobias, sen var det bad i Nåsen som gällde! :) KALLT som attan, men skönt och svalka av sig efter denna djävulskt heta dag.
Vi lagade tacos efter det, fy va det är gooooooooooooooott! Sen spelade jag lite kubb med Tobias sen klippte jag gräset vid Ulf.
Så har min dag sett ut. Imorrn bär det av till Ludvikafestivalen med härliga tjejor, det ser jag fram emot! :D Ha det fint, för det ska jag! :)

Lunch



Detta är min lunch för dagen, nyttig va? ;) Ställde mig på Zandras djävulska våg igår igen, och den ökar för varje gång jag ställer mig på den, så nu är det tamme fa* nog med flötmat!

Enkel spenatsoppa, eller stuvning, kalla det vad ni vill (hur gott som helst till fisk!), man gör en vanlig vit sås, fast jag tog hälften vatten och hälften mjölk, sen är det meningen att man ska fräsa lök i men det har inte jag. Sen i med spenaten och låt den smälta och koka en stund + salt och vitpeppar. Smaskens! :D

En midsommarnatt att minnas och lite annat

Som rubriken lyder; Otäcka saker hände. Men vi kan ta det hela från början.

Mina föräldrar åkte bort på midsommaraftons morgon, så jag och Tobias tog bilen till hans mamma där äldsta systern Ullis bjöd oss på mat, tack för det! Det var mumsigt. :) Förrätten fick vi på ett polarknäcke, det var en röra (ungefär som gubbröra, fast mycket godare!), sen fick vi färspotatis i ugn och fläskfilé(?) i ugn med phiadelphiaost på och till efterrätt jordgubbar och grädde. Hur gott som helst! :D

Efter att vi ätit skulle vi ha femkamp som Malin fixat. Jag och Tobi slog vad om en öl, den som fick flest rätt på tipspromenaden av oss två, jag fick ölen, haha! ;) Fast grabbarna vann femkampen totalt.


Sakarias tittar nyfiket på när mormor Ulla försöker få iväg badbollen :D



Tobi kämpar på ;D

Efter allt detta skojiga åkte vi med Jenny hem till min bror i Nås. Vi fick varsin grogg (inte Jenny då) och spelade lilte ölspel med honom innan vi for vidare mot Daggen på Storbyn. Där befann sig hela damhandbollslaget och massa annat kul folk. Trevligt!

Jag och Tobias började gå ner mot Storänge, då kommer Nathalie Antila förbi så vi fick åka med henne, jävla tur vi har. :P Hade skitkul på Änge i alla fall, träffade alla roliga människor och både dansade och lyssnade på trubadur. :) Kim Westas skjutsade hem oss runt 03 när alla andra hade åkt hem, haha. :P

Så jag fick för mig att jag ville duscha av mig innan vi la oss och sov, det gjorde vi också. Men Tobias lyckades halka och slå i ögonbrynet i handfatet - så jag ringde Ullis på natten och vi for till Falun för att sy igen hans köttiga sår. Syns inte så bra på bilden, men det var skitdjupt! :o



Före stygnen



Efter

Tur det gick bra i alla fall! :) Usch, fick lov att lämna kvar honom på akuten över natten medan jag och Ullis åkte hem igen, jag var skitledsen! :(

Vi tog det bara lugnt på lördagen, och på söndagseftermiddagen åkte vi hem till mig i Nås och åt mat med mor, far, Johan och Anton, göör gött! ;) Sen åkte vi till Björbo och skulle köpa glass vid Fänforsen (som var stängt såklart) och titta på fiskarna i akvariumet, det var rätt skojs, stooora! :D



Gäddan var störst, rätt äcklig med allt vitt klet på sig! :o

Igår (måndag) så åkte jag, Zandra och Linda till Bysjön och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi tänkte att det skulle vara soligt så att vi fick lite färg, men icke. Jag badade i alla fall, men kallt vare! Dom andra var badkrukor. :)

Jag och Zandra åkte vidare tilll Järna efter att vi ätit och jag fick se hennes betonskulpturer, hon är inte bet den människan inte. Hur fina som helst! :) Titta in på hennes blogg också - Här!

Vi kom i alla fall på att vi ville äta kvällsmat på Farcaféet i Nordanåker, sagt och gjort. Tobias kom, och man blev ju inte direkt besviken på maten där!


Ostmacka med "vanlig ost", ädelost, päron och massa annat gott på.



Varm choklad med grädde, namnam! Koppen var nästan lika stor och rund som tallriken med mackan på, helt sjukt. :P Mätt blev man i alla fall! :D Jag åt dessutom en svart oliv och fick 27:- för det, deni! Men ack var äcklig den var! :s



Fåren kom in och åt kvällsmat när vi satt och fikade också. :)

Då vet ni lite vad jag har gjort dom dagar jag inte uppdaterat, hej så länge! :D

Ziperall

Jag är med och tävlar om en Ziperall hos Meli - Var med du också!
Dom är kanske inte så jätte tjusiga egentligen, men hur mysig som helst framför TV:n skulle jag kunna tro! :D Hope I'll get one!

Igår fick jag hem en vågtång som jag beställt, väldigt effektiv! Man får volym i hela håret och det ser ut som om man sovit med en fläta, gulligt! :)




Så ser den ut. 299:- hos Lyko.se, kanoners! :)

Nu ska jag snart åka in till Vansbro och därefter träffa Zandra, wiie! :D

Jotex = Mums!

Sitter och käkar lite brunch samtidigt som jag kikar inne på jotex.se, det finns ju hur mycket fint som helst! Jag har redan klickat ihop nästan 2000:-. Tänk när man har jobb och grejer, och då jag och ma Tobi förhoppningsvis bor ihop, då jävlar ska ni få se på världens finaste hem i alla fall! :D Jag längtarrrr!


Min frukost/brunch, två mackor och ett oboyglas.


Min varukorg på jotex.se. Tänk om man fick skicka ordern, så glad jag skulle bli! ;)

Jag hade förresten hoppats på fint väder idag så man kunde sola, men icke! Gråa tråkiga moln, usch! ;O

Doris, Tequila eller Melba?

Det är frågan vad den lille ska få heta. Vad tycker ni? :)




How cute!

Hon är iaf tingad, bara att vänta nu! :D sen kommer såklart Albert hem igen :)



Nog är han en charmis allt! ;) Hoppas dom två går ihop bara, men det brukar väl inte vara något problem med katter.

För övrigt så har jag fått mycket gjort idag. Gick först och hälsade på Elin, fick skjuts av Martin till bussen, kom hem och började måla grunden på huset. Hade inte räknat med att bli klar med den idag, men det blev jag! Två gånger är den målad. Efter det klippte jag gräset, Tobias kom, klippte lite mer gräs sen åkte vi och badade i Nåsen, skönt!
Vi hann även med att spela en omgång med "Riddarspelet", ett kubbliknande spel fast man kastar klot. Man ska träffa tre av sina sex klot inom 9 flaggor, sen ska man slå ner motståndarlagets två riddare och till sist damen. Ganska kul! :)
Sen cyklade vi iväg till Johan och tittade på hans nya korkmatta i köket, det kommer bli toppen med allting när renoveringen blir klar. Det är inte mycket kvar nu i alla fall, tapetsering, vänta på att köksluckorna ska komma och bli uppsatta och till sist måla och sätta upp bröstpanelen.


Lite kattmys i väntan på att Johan kom hem. :) Pelle är typ världens keligaste katt(?)!

Det var min dag. Imorrn ska jag försöka få lite bränna och senare på eftermiddagen blir det gräsklippning hemma hos ma brotha'!

Natti!

Spännande!

Mja, det är meningen att Albert ska få komma hem nu snart (vår katt) då han bott i Dala-Järna hos Sassa och Tommy nu i ett år ganska precis. Tack för det!
Han har alltid haft minst en katt och en hund som sällskap hemma hos dom så nu ska jag upp till Elin Hermansson, ta en kaffe med henne och titta på en kattunge! :D Fanns bara honor kvar (jag som tänkt mig en hane), men nåja. Känns tryggt att veta var katterna kommer ifrån också.

Hon sitter säkert och väntar på mig just nu, så jag ska springa dit. Få se om det kommer några foton senare idag på kissen! :D

Hejsvejs!

Helgen

I helgen har det varit Guldmarknad i Dala-Järna, skojs! :) Köpte dock inget vettigt alls, bara chips och glass. :P Tobi bjöd på en glass och ett karusellåk dessutom, haha! :D Tack! :)
Var på marknadsdans på lördagskvällen, hur kul som helst, dansa gärnet med Cattis och Åsa iaf. ;)

Då vet ni.

Idag? Kom från Järna för ca 2 timmar sen, har hunnit gräva ner kabeln som far ska ha till nånting, svettigt. Fick en paus i alla fall, det kom en regnskur. Ikväll ska det badas med ma Tobi och sen blir det käk på Selins, guuu sö gött! Ska fan ta det dyraste som finns bara för att gratis är gott! ;)


Såhär fiskar Tobias förresten :)


Nu blir det nog en kaffekopp på Stationsområdet 213, tjolahopp!

Tja tja ;D

Glad tjej idag! Kan nog bero på att det är marknadsdans ikväll och med det menas utgång, skojs! :D
Har även en bild hemma på min dator som ligger och väntar på att bli uppladdad, den är ganska rolig må jag säga, en fiskebild! ;) Den tar vi imorrn kväll eller så! :D

Igår sprang jag och Tobi på marknaden ett par varv, köpte inget vettigt nån utav oss. En mjukglass och en chipspåse ^^. Jag vill köpa trosor som man kan göra ett eget tryck på, men hittade dom inte igår. :( Kanske har kommit idag, vem vet!

Igårkväll efter att vi varit på marknad och ätit smörgåstårta (för att fira Tobi och Kim som tagit studenten förra veckan) så sprang vi hem till Zandra (http://zpersson.blogg.se) och drack ett par kalla tillsammans med trevligt folk. Jag, Tobi, Lisa och Sannis hade skitkul åt en t-shirt i alla fall, haha! xD

Nog om det, nu ska jag nalla en ostmacka och lite oboy av Björn och A-C. :P

Hare, för det ska jag! :D

Godmorgon!

Vaknade hemma hos älskling idag, hur bra som helst!:) Fast han gick upp en aning tidigare än mig. :P

Vi åt tacos tillsammans med min bror och brorsöner igår, det var smaskens! Längesen vi åt det faktiskt.

Har ni nåt speciellt till er tacos som ni vill dela med er av?
Jag gör en lista över allt jag har på min;)

*Röd paprika
*Gurka
*Tomat
*Kruksallad
*Cheddarcheese från Santa Maria
*Jordnötter
*Gräddfil eller cremé fraische
*Salsasås från Santa Maria
och sen ostchips och helst Pepsi till det, mumma! :D

Nu ska jag försöka få tag i Zandra, få se om hon har nån kaffekopp till övers, eller Sassa. Sen lär jag åka hem till Nås igen för lite gräsklippning, nu när vädret tillåter det.

Ha det fint, för det ska jag!

Godmorgon!

Ja, kan man lugnt säga!

Jag la mig ovanligt tidigt igår, innan kl. 23. Det resulterade i att jag vaknade strax innan kl. 06 i morse och jag har nu varit vaken i cirkus 2 timmar, känns inget vidare när man vet att man inte måste upp tidigt.

Så, vad göra nu? Käka frukost, en hårdmacka med skagenröra lät ganska lockande.


Det blev lite nytta gjord, trots allt

Tja, med tanke på detta skitväder som var idag så trodde jag inte att jag skulle få någon nytta gjord - men jo!
Jag städade min brorson Antons rum och mublerade om lite, det blev asfint! :) Tog dessutom upp en golvhylla från källaren vid Johan som jag la alla mjukdjur i, även det blev jag nöjd med! :) Dock ställde jag hyllan inne i Oscars rum. (Min yngste brorson, även Gudson;))

Har även dragit på mig lite gräsklipparjobb idag, alla pengar är varmt välkomna till mig. :) Har ni några över så skickar jag mer än gärna mitt kontonummer!

Ha det gott även denna kväll folket!

Dag 2 av mitt "ofrivilliga" sommarlov

Ja, sommarlov har jag allt, men jag hade önskat att ett jobb hade funnits med på schemat, men icke. Det verkar ju nästan omöjligt att få jobb här i kommun.

Nåja

Jag ska försöka dammsuga upp dammråttorna under sängen som jag visst hade missat igår, och bädda i det nytvättade lakanet som hängt på tork under natten. Lite träligt när man bara har ett dubbellakan till sängen. :P
För övrigt skulle gräset behöva klippas, grunden på huset målas färdigt och jag borde gräva upp denna satans kabel som jag la ner igår lite djupare ner i backen för att den inte ska bli förstörd av frosten som kommer till hösten.
Japp, så får det nog bli!

Ska även höra med ma brotha om han vill käka middag med mig senare.

Ha en bra dag, för det ska jag!

Hej igen!

Nu var det ett tag sen jag var här, men jag fick en liten "pyssellustkväll" nu ikväll. Passade på att fixa till designen, och tadaa! ;)

Har tidigare bloggat lite på wordpress men jag går nu tillbaka till blogg.se, anser att blogg.se är enklare att förstå sig på.

Det har hänt mycket i mitt liv nu de senaste 5 månaderna - Jag fann min underbara Tobias! Massa skoj ochh stoj har vi fått uppleva tillsammans hittils, och mycket mer ska det allt bli. :) Tänkte att jag kommer med en bildbomb nu så får ni se vad vi har hittat på, jag, Tobias och självklart mina vänner!


Detta är en bild från årets kanalkamp som var på Valborg. Alla hade jätte kul, blöta som torra! :)


Min underbara Tobias bjöd med mig på sin studentbal, jag blev hur glad som helst! Här är resultatet, innan allt för många öl druckits ;)


Sanna och Tobias nr. 2 på balen :)


Stina och Bebben :)


Det var cruising 4e juni, och dagen därpå blev det en roadtrip till Norge för att "lämna tillbaka" en stackars norrman som blev kvar i Sverige :)


Tobias tog studenten i fredags! :D Far uppi dan ;)


Dagen efter studenten var det gokart i Grängesberg med Tobias släkt för hela slanten, hur roligt som helst! :) Det vill jag åka fler gånger! Vi hade 3kamp samtidigt, gokartåkning, yxkastning och paintballskjutning.


Denna bild får avsluta. Vi är inte som vi ska, det vet vi. Men vi är fan så bra! :D

.

RSS 2.0