Högskolan och CCW

Somsagt, jag var näst intill bombsäker på att jag ville läsa till förskollärare och det skulle i så fall ske hösten 2013 eftersom dom inte har någon antagning innan dess.
Jag blev lite sur över att dom inte hade någon antagning till våren som många andra program, men det var väl bara att acceptera läget.

Har suttit och letat runt på du.se efter andra utbildningar som skulle passa mig, men jag har inte funnit någon förrens imorse; Utveckling av etjänster! Hallå, det är ju vår framtid för tusan, och jag är intresserad av ämnet. Att jag jag inte tänkt på det förut?
Så nu för några minuter sen skickade jag in en sen anmälan, så jag får hålla tummarna på att jag blir antagen och kan börja redan i höst. Annars måste jag vänta till våren, det är ju inte hela världen. Jag hoppas hoppas hoppas! Jag vill verkligen det. :)

Annars då? Elin Olsson var så snäll och tog mina två turer, måndag och tisdag nästa vecka så jag kan åka till CCW med Tobi och hans familj. Det ser jag fram emot! :) Då kan jag "fira" för att jag fått min lön + att jag fyller år på måndag. Kan bli väldans bra! :) Dessutom ska vi sova i husvagn, det är mysigt. Speciellt om det är sånt här sommarväder när det småregnar i princip hela tiden, då vaknar man inte av bastukänslan som annars kan uppstå. :P

Pap har förresten ett sommarställe på g, hoppas det blir av. Mysigt att kunna åka iväg bort från byn och bara vara. Låter lovande i alla fall!

Chip å hej!

Knasiga lönekontor...

Idag är en bra dag, jag har nämligen klickat hem lite nya kläder ;) Så nu hoppas jag att dom hinner komma innan helgen!

Har ringt massa samtal idag på förmiddagen också, och lönekontor tycker jag tänker lite knasigt. Jag har tidigare jobbat några få timmar på ett dagis och fått lön därifrån, då var jag i kontakt med lönekontoret första gången. Då drog dom 7%skatt för att lönesumman var så liten, men de tyckte att jag skulle höra av mig nu i sommar igen då jag talade om att jag kommer att jobba betydligt mer då.
Sagt och gjort!
Ringde som sagt idag igen, nu tänkte de dra 9% skatt?! Hallå! Om dom fortsätter såhär så kommer ju jag få restskatt till nästa år, och hur roligt är det egentligen? Spelar ingen roll om det är ett par enstaka hundringar eller liknande, att vara återbetalningsskyldig är ju aldrig roligt. Så idag blev jag sur på dom och bad dom dra betyyydligt mer så jag vet att de tidigare skatteavdragen täcks upp och att jag kommer få tillbaka lite nästa år.
Satans dumheter kan jag tycka... Vansbro kommun!

Håll koll på era skatteprocent, annars kan det gå åt pipen. Speciellt om man får pengar från försäkringskassan så ska man vara extra noggrann för jag har bekanta som fått betala tillbaka flera tusentals kronor till dom för att de vanligtvis inte drar någon skatt alls vid högre belopp.

Nog tjatat om det.

Har hunnit med att ta en kaffe och promenad med Sarah idag, det var gött :) Vi hann med en kvällspromenad igår också faktiskt.
Efter promenaden kom Lollo så vi spelade UNO och Fia med knuff. :P

Sen var det bara att åka hem till bror och barn och äta middag med dom, tack för det! :)
Och nu ikväll har jag bara halvsovit framför TV:n och laddat för ett jobbpass imorron. Det blir nog kanoners!

Bilderna kommer från bubbleroom.com
Jag är helt såld på denna gröna färg, såå fin!
Snart kommer dom, och lite annat också! :D
 
 

I helgen då? Ja, det ryktas som lite alkoholintag, men egentligen är jag inte alls sugen på det. Kanske det hinner ändras, vi får se. :)
 
- Förresten så har jag världens bästa pojkvän!
 
over and out

Jobbvecka

Ja, nu har en ordentlig jobbvecka dragit igång. Jobbar även helgen, vilket jag inte gillar det minsta. Men jag tror jag har planerat den väl och jag har tur som har Tobi som är så förstående, du är bäst! <3
Den ska i vilket fall bestå av (förutom jobb) mys, fiske och någon biltripp. :) Jag tror det blir alla tiders!

Just nu är jag helt jävla ensam hemma i Nås, det suger. Sitter och dricker the framför TV:n som jag inte ens slängt ett öga åt på några timmar, ändå står den och går i bakgrunden. En liten form av sällskap i mitt omedvetna eller nåt...

Förresten är sjukvården ett av det mest underbetalda arbete i hela världen. USCH.

Jag har i alla fall världens finaste människa i mitt liv! :')

Hojt!

.

RSS 2.0