Julklappar

JAAAA! Vilket roligt ämne jag har att komma med nu. Just det - julklappar!
 
Idag var jag och Sarah till Borlänge och jag hittade två julklappar, dessa ska Anton och Oscar få. :) Jag vet också vad Tobias ska få, men hans måste jag beställa över nätet.
 
Har ni några bra julklappstips till en storebror, storasyster, mor och far? Haha ja såklart är det svårt, eftersom ni förmodligen inte känner min familj som jag gör. Men ni kanske har tips på nåt som passar de flesta. Dela med er i så fall! :)
 
Nu ska jag titta runt lite om jag kan hitta någon fin nyårsklänning, sen kommer jag somna som en klubbad säl brevid Tobi.
 
Natti natti!
 
P.S. Jag fuskade idag och åt en kebabtallrik. Men jag har i stort sett inte ätit något mer i dag heller så det borde inte vara såå hemskt, eller? Inget godis denna vecka än så länge i alla fall! :D
 
 

Tuggummi och hundar

Idag hade jag sovmorgon, låg nästan fram till tolv tror jag. Skönt! Tobi var oxå trött idag, han försov sig två timmar. Jaja, sånt händer väl även den bäste!

Hälsade på Johan och barnen och åt korv med bröd efter att jag vaknat. Sen for jag hem till Sarah och pratade en massa. Trevligt! :)
Ella snodde mitt tuggummipaket som låg inne på vardagsrumsbordet vid Sarah, sen hade hon en go' och trevlig andedräkt! ;)
(Ella är en vovve för er som inte visste).
 
Nu ikväll har vi checkat Inc Master Sverige och tagit en promenix. Man blir bra sugen på en fin gadd när man tittar på det programmet, vissa är välands duktiga! :) Ska nog ansöka som kund om det blir en till säsong! ;)
 
På lördags vankas det öl, få se om det händer nåt spännande. Vet ni något? :) Föreslå inte Flottaren imorrn kväll, det är inte att tänka på. :P
 
Åh jo.., har ni tips på lättlagad smalmat - dela med er! :)
 
Ha det fint, tjing!
 

Kind of boring...

... När man inte har något skojs att hitta på. SPYR snart.

Finns mycket att göra, man kan städa, diska, tvätta och allt det där. MEN HUR KUL ÄR DET DÅ?! Lite hjälp med dessa vardagssysslor från olika håll hade inte heller skadat kan jag tillägga. HM!

Nåja.. snart dax att köpa julklappar. Jag som har så mycket pengar menar jag.. Haha.
Fan så svårt. Svårt att hitta saker till så olika människor man har runt i kring sig. Har ni nåt bra julklappstips får ni gärna dela med er av dom. :)
 
För övrigt har denna månaden gått väldigt bra när det gäller jobb. Så det blir nog en ganska fin lön kring jul där. Wiho! :) Då kanske även jag kan mellandagsshoppa!
 
Men, det finns såklart nackdelar med mellandagsrean också - VÄLDIGT urplockat! Finner man nåt fint i fel storlek så är det ingen idé att ens leta eftersom det förmodligen inte finns andra storlekar heller. Brukar typ finnas xxs eller nåt, sjukt litet! :P
 
Nu ska jag inte tråka ut er nåt mer.
 
Jag ska sluta äta.

Tisdag

Har hunnit med både frukost, gymmat lite, slängt skäp, duschat, plockat med lite tvätt disk m.m. samt ätit ett mellanmål. Morgonstund har guld i mun! :)
 
Ikväll ska det jobbas igen. Det blir finemang det. Eller ja, det ska jobbas hela veckan + måndag som det ser ut nu. Superduper bra! :D
 
Jag sitter och loggar in och ut på antagning.se i hopp om att det ska stå att jag blivit antagen, trots att jag vet att det preliminära antagningen inte är förrens mitten av december. Haha! Jag vill verkligen detta. Ååh jag håller tummarna så hårt!
Det gäller ju såklart att ha den diciplinen som krävs att kunna skapa ro och sitta hemma och verkligen plugga. (Jag har valt att läsa på distans) Tror det kommer gå väldigt bra då jag vet att jag är intresserad av det jag håller på med. Det är nog inte riktigt samma sak som gymnasiet där man läser flera olika ämnen som man inte alls har valt men som lixom ingår i programmen.
Men har ni tips på att ändå ge motivationen en rejäl kick så får ni gärna lämna en kommentar! :)
 
Fler tips som jag gärna godtar är "smalmat". Det ska vara gott, inte det dyraste i affären och smalnyttigt. Det finns mycket som är nyttigt, men om man inte gör av med energin man får av maten så är den inte nyttig för mig.. T.ex gröt är nyttigt, ja såklart - om du gör av med alla kalorier den innehåller!
Hoppas ni fattar vad jag menar. :)

Tjipp!

.

RSS 2.0