Träningsvärk från helvetet

Ooja, det känns att ligga på topp! ;) Redig träningsvärk i nedre delen av ryggen sen jag bytte däck igår tror jag. Jag lånade brorsans jacka när jag höll på med det där, och för att inte skita ner den så vägrade jag bära däcken mot kroppen vilket resulterade i lite (MYCKET) träning för ryggflärret! Ska till Vansbro och prova på vattengympa med Tess på fm, få väl se hur det går med denna värk. :P

 
Mer äppelmos till folket!

Arbetslös

Usch. arbetslösheten tar ju typ knäcken på en! Att vara vikarie och känna denna ovisshet hela tiden, det är bra jobbigt. Har ju ingen aning om hur kommande lön kommer att se ut o.s.v...
Jag ser verkligen fram emot högskolan om jag kommer in. Det blir lixom en liten "räddning" samt att jag har betydligt större chans till jobb efter utbildningen. Jag hoppas så innerligt! :)

Helgen som varit blev faktiskt bra! I fredags var vi till Selins och tittade lite, på lördagen spelade vi kort med Tobias far, farbror och deras sambos. Sen drog vi med dom till Hotällä :)
Haha vaknade vid åtta på söndagen, och Tobias ligger inte bredvid mig och sover. Får paniiiik! xD Ringer, han svarar inte. Ringer igen, å så dunsar det i hela huset. Då hade han somnat nere i köket, haha! RoliKt. :)

Nu ska ms Olofsson smaka på kaffe hos Johan som jag hoppas är vaken, sen ska jag ta reda på min fina lövhög på framsidan.

Tjolahopp!

Gulligt

Lite uppmärksamhet och omtanke önskar jag mig idag. TACK.

Fy rutti va tråkiga dagarna är när man jobbar kväll.. ALLA andra är på jobbet och jag bara sitter här, väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, städar undan, plockar disk o.s.v. USCH vilket liv! Vissa har det såhär varje dag, förstår inte hur dom kan stå ut med det.

Nog om gnäll, dax att sluta skriva.

Träningsvärk

God morgon!

Vaknade med en väldig träningsvärk i överarmarna, det är väl ett gott tecken, eller? :)
 
Idag är också en sån där morron när jag är uppe så himla tidigt. Men jag ska försöka sova någon timme till om en stund om jag ska orka med att jobba kväll sen.
 
Skulle kanske ha gjort en eld också om jag ska få tvätten torr... Men latheten tar nog över liite. ;)
 
Annars har jag klickat runt på bl.a. IKEA.se, Jysk.se. Finns massor av grejer jag önskar att jag hade! En ny säng med huvudgavel, ny TVmöbel och lite annat. En stooor soffa. :) Fast man behöver såklart någonstans att ha allt fint också. Får nog vänta några månader till förstår jag.
 
 
 

Morgonpigg

Jag tror jag har börjat bli lite av en morgonmänniska faktiskt. Tobi jobbar ju måndag-fredag och jag lägger mig såklart samma tid som han och vaknar utav alarmet på morgonen. När han åkt till jobbet så har jag hunnit vakna till så pass att jag har svårt att somna om. Så jag går upp i 6-tiden på morgonen FRIVILLIGT!
Känns att mina tonår snart är över, haha! ;)
 
Just nu sitter jag framför ett naturprogram på TV:n och har ätit äggmacka och the för en stund sen. Jag äter nästan ägg varje morgon, sååå gott! Dessutom har jag alltid ett par kokta tills senare på dagen som mellanmål. Extra viktigt tycker jag det är att snabbt kunna äta ett ägg efter att jag kommit hem från gymmet.
 
Just det - gymmet! Jag sitter och väntar på att macken här i Nås ska öppna så jag kan åka och hämta nyckeln och sen vidare till skidstugan och gymma. Känner mig pepp! :P Folk har böjat fråga och kommentera min kroppsstorlek - åt det positiva hållet. Såå roligt! :')
 
Igår hämtade jag upp Sarah efter att hon hade jobbat. Vi åkte till simhallen i Vansbro och simmade ca 30 minuter. Inte alls så drygt som jag minns att det var under min gymnasietid så jag måste ha bättrat på min konditionsform alltså. FINE! :D
Efteråt tog vi en räkmacka på Håkis, såå gott! Skulle lätt kunna äta en varje dag. ;) Undrar vad det är för "klet" dom har på sina mackor, det är i varje fall inte bara majonäs (som jag brukar ha) för det är inte alls så skarpt i smaken. Någon som vet?
 
 
 
 
 

.

RSS 2.0