Studentklänning och lökluktande hår?

Som rubriken lyder, jag har hittat en studentklänning, äntligen! :) Trodde jag aldrig skulle hitta någon. När jag väl funnit "den perfekta", ja då var storleken såklart slut eller färgen. :( Men nu hittade jag en som jag tror jag blir nöjd med. Skönt! :D Bara ett par fina skor som fattas tror jag.

Och ja, lökluktande hår, haha. Jag använder ibland SYOSS och ibland dove och en hårkur från apoliva som är för färgat hår, och jag tycker mitt hår luktar rödlök?! Vad är felet? Burr.. det är bara när det är blött som tur är, sen luktar det nytvättat. Fast rödlök är väl rätt gott, eller hur? ;) Konstigt i vilket fall.

Och jag har börjat ätit en p-piller sort som jag hade för längesen (jag blev superduper arg av den förut) och nu blir jag tokledsen istället. Vafan, är det verkligen sån skillnad från märke till märke? Varierar väl en hel del från person och person också, så jag kan ju inte direkt fråga om någon annan blir likadan av dom. Skitpiller, hoppas dom kommer med nåt snart som det andra könet kan proppa i sig så slipper vi tjejor! :)

Och vad vill jag med det här inlägget då? Inte en aning. Eller.. hjälp mig med löklukten?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0