Har ingen lust till..

.. att skriva någonting. Vet ni varför? Jo, för min Xperia gick sönder som ni kanske vet, och då blev det genast krångligt att lägga in bilder. Fan!

Igår bakadade jag å Tobi i alla fall; Hallongrottor, Annikaka ochrulltårta :) Det var gött de! På kvällen gjorde vi hembakad pizza också :) Dock fanns det en person som "förstörde" mysfaktorn igårkväll, uscha mej! Tur det finns så få av dom! ;)

Nu ska jag å Z ta och sola å bada lite, för nu är det äntligen fint väder! Dock bara 15grader varmt :s

Ha det, för det ska jag!

Bra dag hittils!

Sitter med en god smörgås i hand och en kaffekopp till det. Denna morgon hade jag körlektion med Thomas, och det gick ganska så bra tycker jag. Han skulle kolla upp om det fanns skrivnings- och uppkörningstider nu i augusti i alla fall! :D Niceing!

Senare idag är det meningen att vi ska till Sifferbo och titta på en bil, spännande :p Den ser väldigt fin ut och jag hoppas den är rolig att köra också! :)

Senare ikväll är det S.I.M.R.O.C.K i Vansbro på schemat, ska bli skojs! :D Massa öl med trevligt folk, kan inte bli bättre! :)

Ha det, för det ska jag!

P.S What are words med Chris Medina, sååå fin!

Besviken eller förbannad?

Ja, både och skulle jag vilja säga. Alla sjunker till en låg nivå i livet ibland, det är mäsnkligt skulle jag vilja kalla det. Men att få alla emot sig, vad vill man få ut av det?

ÅÅHJ!!! Jävla idi.....

Helgen

Lugn helg, första på länge. Tobias skulle jobba hela helgen och lördagen bestod av halvdåligt väder, så jag skippade Ludvika då och spelade istället sällskapsspel med Tobi och fassan. Det gick fint det också med några kalla till. :)

Nu är klockan 06:10, Tobi åkte till jobbet för nästan en timme sen och jag kunde inte somna om. Funderar på att kliva upp och göra en ordentlig frukost, det känner jag för just nu!

Ikväll borde jag i vilket fall klippa gräset hos Johan eftersom det inte blev av i fredags.

Och en sak till - Idag kommer Albert hem igen! :D Tack Sassa och Tommy för detta år! Så jag måste flirta med fassan och åka till Granngården och köpa kattsand + "pälsmat", de hade 300:-s säckar där med mat som är bra för pälsen, måste nog bli en sån är jag rädd.

Ha det fint, för det ska jag! :D

Skitttt

Min mobil gick sönder igår för jag lyckades väl såklart tappa fanskapet i backen, ååhh! :@ Får väl lämna in den på lagning då antar jag...

Hade för övrigt jävligt kul igår iaf, sjöng så att jag har ont i halsen idag, hähä :D Rydell n' Quick är awesome! Mina tjejor också såklart!:)Nu ska jag ta bort sminket och hoppas att klockan snabbt blir fyra, då får jag äntligen träffa my love! :D

.

RSS 2.0