Älggryta och barnvagnar

Min bror brukar göra en älggryta som är så himla god! Jag tänkte att jag skulle prova på att göra en jag med. Fast istället för bara sky, så är min plan att plocka ur allt gottigott när det kokat färdigt och slå i lite grädde och redning så det blir lite mer "mastigt". Hoppas det blir bra! :)

Sen vill jag bara gnälla lite. Eller gnälla, vad vet jag. Jag har en ÅSIKT.

Många av mina vänner har barn, även personer som jag känner igen men som jag inte riktigt umgås med. De flesta köper såklart en barnvagn till sin bebis. Men efter ett tag ser man att de säljer iväg vagnen, köper en ny. Eller byter vagn med någon annan. Åh sen dessa Emmaljungavagnar eller vad de heter, det verkar som det är något som MÅSTE stå på vagnen annars duger den inte.
Varför?
Den dagen jag ska köpa barnvagn kommer jag välja noggrant en som jag känner att jag kan ha hela tiden barnet är i behov av vagnen. (Nu menar jag "bebis-tiden" och inte en vanlig sittvagn.)

En förklaring kan ju självklart vara den att man inser att exempelvis en trehjulig vagn inte är den mest passande om man gillar att gå skogpromenader, då passar förmodligen en fyrhjulig vagn med pumpbara däck bättre.
Men ändå; Tänker man inte igenom ett barnvagnsköp ganska ordentligt? Med tanke på vad nypriserna ligger på. Det är ju dyrt! Och jag kan tycka att jag vet vad mina vardagliga behov är. Gillar jag att gå mycket i skogen, ja då är den trehjuliga vagnen inte ens att tänka på.

Jag säger inte att det är fel att byta vagn hit och dit. Jag förstår bara inte varför?Pirr i magen

Mmh, lite pirr i magen har jag nu allt. Dels för att jag skickat in CV där det kanske inte är helt omöjligt att få lite jobb samt att jag skickat iväg efter en liten "testing testing" grej. Mmh det lär visa sig längre fram. :)

Fastare armar

Har faktiskt upptäckt att jag fått mycket fastare armar sen jag började träna. Det är nästan (det syns ytterst lite) så att musklerna på överarmen är nåt att komma med, haha! ;)

Satt för en stund sen och läste träningstips på nätet. Man ska tydligen inte träna längre än 30-40 minuter då kroppen inte orkar vara effektiv längre än så och därför är korta träningspass något att rekommendera! Tur för mig då, för jag brukar vara helt slut i armar och ben. :)

Och bara för det så måste jag väl dra på mig sport-bh:n och åka till skidstugan!

Jobbjobb

Halloj!

Om ca 30 minuter ska jag fara till jobbet igen. Denna månad när jag inte gått på schema har jag tammetusan fler timmar än vad jag hade på sommarschemat, helt otroligt! Hoppas bara att det blir någon mer likadan månad så jag slipper gå pengalös innan det är dax för högskolan. (Om jag kommer in då vill säga..)

Som denna dag när jag jobbar kväll så träffas jag och Tobi nästan inget alls. Vi hinner småprata och mysa lite innan dom gröna stänger för dagen, det är liksom allt. Trist, men man lär väl ha pengar också förstår jag..

Önskar att vi hade fast tjänst båda två så man kunde ringa på den där frestande lägenheten. Jag vill ha eget NU. Hemma i Nås är det såå trångt, och jag har dessutom ett helt förråd med saker som är mina som jag inte kan packa upp. Fina saker. Inte alls roligt att veta att allt det ligger nerklämt i en kartong till ingen nytta.

FUCK ARBETSLÖSHETEN!

.

RSS 2.0