Jag har gjort det igen!

Japp, återigen har jag bytt sängkläder, dammsugit och dammtorkat ytor och golv. Jag tycker att det är fantastiskt skönt att lägga sig i en renbäddad säng och så ska man vara nyduschad. Hur fint som helst! Det kommer jag att få uppleva om någon timme. ;)

Jag har dessutom städat Tobis bil in- och utvändigt idag på em. Hoppas han blev nöjd när han kommer hem från Grillby och ser resultatet! :D Kan gissa på att gubben själv aldrig har städat ur den, någonsin. ;p

Zandra tvättade även av sin Audi så två "mer vita bilar än tidigare" har stått i Överborg idag. :)

Johan kom när vi var klara och vi lagade mat och semlor, gött sö! Dock mindre bra för mage och lår kanske! :o Men det är ju faktiskt bara fettisdagen en gång om året, så det så!

Och eftersom jag bara sov 4 ½ i natt så var jag helt död efter att vi ätit så jag slocknade på soffan i två timmar. :)

Imorron får jag sportlov också, förmodligen mitt sista någonsin! Tråkigt. :(


Hej hopp!

Socker är skit

Ja, söndagar brukar ju inte vara allt för roliga. Man skulle kunna vara den som ligger och är mest bakis i hela världen och gruva sig inför jobb dagen därpå, ELLER, så firar man pappas 55årsdag och fixar lite! Det gjorde jag idag. (Det sistnämnda).

Ulla flirtade lite med personalen på Ryggåstugan och följde med mig dit i em så nu ska jag få en anställning som timmis, hur gött?! Wiho!
Dessutom skrevs golfen över på morsan idag, guuuu va härligt! Och sen såg jag att min kusin behövde hundvakt v. 10, så då ska Swinto vara hos mig hela den veckan, toppen! Då får jag lite hum om hur det är att ha hund och så sitter jag kanske inte och läser mig sjuk på alla hundannonser på blocket. Eller så blir det tvärtom! ;) haha nejdå.

Tobi har åkt ifrån mig nu igen för ett par dagars jobb, kul för honom! :) Själv ska jag försöka återgå till mitt "sunda" liv dessa dagar. Hade jag åtminstonde tänkt. Det är väldigt lätt att trilla dit och äta onyttigt då min andra hälft gärna gör det, och jag är inte så duktig då heller. Jag gillar choklad grymt mycket vilket inte alls är bra! Jag får finnar som en annan dåre och dessutom sätter det sig på min mage och låt! Som om att det inte hade räckt med det som redan fanns där, blää. Så, hur kommer man ur denna onda cirkel? Att klara sig utan socker lixom? Need some help!Kaloriintag och träning

Hejsan!

Tänkte tipsa om en app som Zandra tipsade mig om idag!

Det är en app där du kan fylla i din vikt, längd, ålder och ditt kön och sedan räkna ut ditt kaloribehov per dag baserat på hur mycket du exempelvis tränar per dag. Jag tyckte den var ganska så bra av det jag har upptäckt hittils! :)

Man kan välja att vara guldmedlem, men jag antar att det kostar en smula så det tänker inte jag uppgradera till just nu i alla fall.Såhär ser det ut för min del i vilket fall. Jag har lite hull och rör mig inte allt för mycket så därav det låga kaloriintaget.
Man kan även sätta viktmål och sen se hur lång tid det tar att komma dit. (det nämns i veckor)
Intressant att se om den har rätt om jag verkligen följer denna ett tag! :DNär man lägger till måltider som man ätit och inte hittar något som passar din rätt precis (din måltid kanske inte finns förinlagd) så kan du skriva in själv hur mycket rätten/måltiden innehåller. Mycket praktiskt!
Detsamma gäller träningsformer. :)

Denna gillar jag! Om ni också vill ha denna app så heter den ShapeUp och finns till både Android och IPhone.

Rökning och andra "argument"

Hello! Nu va det ett tag sen sist. :P

Har nog hänt en hel del grejer, men tänker inte skriva upp allt. Kan berätta om min lördag istället!

Jag och Tobi åkte iväg för att byta bort min bil, sen hem och fixa i baslådan i bilen.
Tommy, Johan och Sassa hjälpte mig, tack ska ni ha! :)

Undertiden dom pillade med ett och annat städadre jag ur skuffen, å fyfan va äckligt! Folk har alltså slängt fimpar i bilen och det blev att lukta as när jag sen kom med blöt trasa och skulle ta bort all skit. Vidrigaste jag gjort tror jag, uäk!
Så nu tänkte jag skälla på dom som röker i bilen, fyfan va ni är vidriga! Jag har själv gjort det någon gång, men när man inser hur fruktansvärt äckligt det blir efteråt så kommer man aldrig vilja göra det igen!
Så, min bil luktar inte alls gott. :) Ska plocka bort universalklädseln i bilen, slänga den och försöka göra rent säterna så gott det går. Det är synd nog tygklädsel i bilen så där sitter nog lukten en hel del. Men taket är inte tyg i alla fall, mycket skönt!
Kanske ska flirta med svärmor eller Jenny när pengar finnes så dom får sy en ny fin klädsel, skulle vara tufft! Få den precis så som man vill att den ska vara. :)

Jo.. Detta med svartsjuka och allt där emellan. I ett förhållande sätts det krav av sin partner oavsett vad, så är det bara. Och kraven ska ju gälla från båda parter, tycker jag. Ni förstår vad jag menar.
Att folk tycker saker och ting om varandra visste vi redan, och alla tycker. Man ska tycka. Men man måste även acceptera och inte försöka förhindra eller försöka påverka ett förhållandes framtid genom att hacka och försöka komma nära inpå en av parternas privatliv.

Jag kan ta ett exempel;

Föreställ dig att du har en underbar partner och ni trivs bra tillsammans, ni kanske rent utav älskar den andres närhet och person.
Av någon anledning får din partner dig att tvivla på er situation, och det blir lite rörigt. Men efter en tid ordnar allt upp sig och ni tycker om varandra lika mycket som innan, om inte mer.

Plötsligt kommer "utomstående" människor och försöker återuppta denna tvivlan genom att agera på mindre bra sätt, kanske liknar agerandet som tidigare tvivlan eller att du upplever agerandet som det. Med andra ord; ett hot.

Nu kommer du säkert att vilja ställa ännu fler krav på din partner, fastän det kanske inte är dennes fel att du känner dig hotat eller osäker. Men sanningen är oftast denna, är jag rädd.

Jag tror att de flesta reagerar på detta sätt, antingen öppet eller så håller man det för sig själv. När man läser detta kanske man tänker "svartsjukan går att jobba på, vilket konstigt sätt att tänka", eller kanske till och med "vilken jävla idiot, alla har väl en fri vilja och bestämma över sig själv!"

Ja! Men ingen har fortfarande rätt att hacka, förstöra, kränka eller "ofreda" på något vis. Det kan anmälas till polisen efter som det är ett brott.

Det jag försöker komma fram till
är att låt alla sköta sitt liv på sitt sätt. Passar det inte så är det inget att lägga energi på heller, det är bara den som det inte passar som blir att må dåligt i slutändan. Det behöver inte passa någon heller för den delen förutom parterna i förhållandet, det ska ju inte röra någon annan.
Och lite svartsjuka har vi alla inom oss, alla erkänner det bara inte.
Hur skulle ni reagera i en liknande situation?


.

RSS 2.0