Nytt år och nya möjligheter, är det inte så vi brukar säga?

Jo det tror jag vi brukar! Jag har fått en helt underbar start på det nya året! :)
- Ny bil.
- Antagen till Högskolan Dalarna och pluggar där just nu.
- Hittat ett nyttigt mellanmål som jag verkligen tycker om!
- Kommit igång med gymmandet igen och den här gången har jag köpt ett helårskort.
 
Så, nu är det bara att försöka ta sig igenom allt plugg och figuren ska få sig ett spratt. ;) Jag önskar att löpbandet och crosstrainern vill mig väl, det är ju faktiskt så att löpning är det mest effektiva sättet att göra av med oönskade kalorier. Cattis förvånade mig i måndags när vi var på gymmet, hon sprang där som ingenting! Själv orkar jag knappt någon minut sen är jag helt körd. Men jag VET att man måste komma över den där satans tröskeln som är så j*vla hög efter ett par minuter, för klarar man av den så är det bara att springa på! Jag har upplevt det förut. Är det förresten det som kallas "att komma in i andra andningen" eller vad folk pratar om? I så fall kan jag säga att det är helt underbart när man väl har gjort det!
 
På förmiddagen idag gjorde jag klart ett delmoment och lämnade in till skolan. Sen satte jag igång och slog in 25års presenter. Det är SÅ kul att ge bort saker man vet kommer att uppskattas. :) Igår var mamma jag och Tobi hem till Johan och grattade lille Oscar som fyllde 3år. Plutten hade lite feber, men verkade ta det ganska bra ändå. Inte så trött och hängig som jag hade förväntat mig, det var full far ändå! Anton och Oscar hade fullt upp med tågbanan efter fikat. Det är väl en positiv sak när man skaffar barn - att få leka med tågbanor och lego! Det tycker liten Olofsson är jätteskojs! :P
 
Nogtjatat, nu ska jag sätta upp håret sen hämta Cattis på jobbet sen kör vi ett gympass idag också!

Trevlig helg! :)
 
 

Mycket på gång

Jajamen, och jag är så glad för det! :)
 
Har sålt golfen och letat reda på en annan fin bil - En Peugeot 307 ska jag åka och titta på nu på måndag ser det ut som. Det absolut största pluset måste ju vara att den har motorvärmare och grenuttag! ;)
 
Såhär ser den ut ungefär. Dock inte samma färg eller fälgar. :)
 
Jag har ringt högskolan och talat med en Stefan som håller i geografikursen jag sökt, och han sa att jag hade hyffsat stor chans att komma in där. TOPPEN!

Ringde ett samtal till bemanningen i Ludvika och talade om att jag gärna ställde upp och jobbar som vikarie på ett äldreboende i Fredriksberg och hon i luren blev väldigt glad lät det som. Hon skulle kontakta mig snarast igen. ÄNNU MER TOPPEN!
 
Livet kanske rullar på som det ska ändå. Det känns så spännande och jag är otroligt motiverad till både högskola och ett extrajobb! :D
 
Igår följde jag med Malin Fridberg till gymnastiksalen i Björbo och provade på cirkelträning, herregudars. Känns att man inte är på topp direkt. Idag kan jag knappt sätta mig och ta mig upp från toalettstolen, mina lår värker rätt rejält. :P Men om beach 2013 ska kunna bli min vän så är det väl bara att anamma sig en aning och ta tag i detta elände jag ställt till med. Jag är inte bitter!
 
Tjoflöjt!

P.S Ni borde lyssna på Darins version av Astrologen, mycket bra!
 
 

En order

.. av Emely att uppdatera bloggen, så jag gör väl det då! :)

Det har hänt mycket under jul- och nyårshelgerna. Vi har firat jul i Grillby tillsammans med Ulrika, Hansa och pojkarna. Mysigt med så mycket människor runt i kring. Vi har varit till Tess och Torgny och firat jul, hos mina svärföräldrar och såklart hemma i Nås med min familj! I år blev jag väldigt nöjd med de julklappar jag fått och gett bort. Känns bra! :)
 
Nyår spenderades med många olika människor. Kvällen började hemma hos Emily och Clemen och slutade med svinömma fötter hemma hos Ulla. Tobi sprang med öl inne i kyrkan och lekte charader, haha! :D Inte så lämpligt, men kul när man pratar om det i efterhand!
 
Nyårslöften har jag också, som jag ska försöka hålla. Mina nagelbitarfasoner ska väck och likaså några kilon på kroppen. Önska mig lycka till! Och ser ni mig i godishyllan på Hemköp - banna mig! ;)
 
Och denna utbildning som jag så gärna ville läsa verkar vara väldigt populär, så jag har reservplats nr. 12 än så länge. Och detta gör mig lite despterat, så jag sökte en fristående kurs nu i kväll - Geografi 1. Eftersom det är en högskolekurs så ger det mig nåt i alla fall än att jag ska gå runt och läsa gymnasieämnen på komvux... Jag får se till att göra högskoleprovet i vår och hoppas att jag kommer in på den egentliga utbildningen till hösten i stället. Skam den som ger sig!
 
 
Tjohej!

.

RSS 2.0