Träning och hälsa

Jag har för knappt 3 veckor sedan börjat gymma en hel del. Det har gett resultat(!) jag har tappat 5cm över bysten bara från den senaste mätningen förra veckan, hur bra?! :D Mycket värt slitet måste jag säga, fastän jag inte "hållt igen" när det gäller mina matvanor till 100%. Mycket nöjd är Olofsson!

Det ger även motivation till att vilja fortsätta när man ser så snabba resultat. Dock var vågen inte detsamma, varför? Har det att göra med att jag har min dumma vecka nu och kanske har samlat på mig vätska? För jag tror inte att jag kan ha byggt något extra kilo muskler ÄNNU, eller har jag fel? Tacksam för svar! :)

Just nu väntar jag ut tiden bara, om 30min ska jag till Carro och klippa mig lite. Rätt tråkigt med bara långt hängande hår. Dessutom blir det väääldigt varmt! Att folk trivs med det verkligen?
Nä, lite volym får det allt bli trots att längden stannar kvar. ;)
Hade beslutat mig i början av sommaren att jag skulle låta mitt naturliga hår växa fram, men den är sååå tråkig! Får se om det inte ramlar i en mörkbrun färg till slut ändå. Tåls att tänkas på en vecka eller så...

Kom ihåg att svara på mina frågor om ni har nåt vettigt svar, skulle vara kul! :)

Hojt!

Höstväder

Mm, hösten verkar vara på ingång. Björkarna börjar bli allt mer gula, känns inget vidare med tanke på vår dåliga regnsommar. Fy rutti...

Sitter i vilket fall och söker jobb hit och dit. Nånstans lär man väl få napp? Även om det innebär att man kanske måste flytta och bo borta i veckorna. Fast ja, man skulle faktiskt kunna pendla ca 10 mil, men det blir en dyr bensinkostnad per månad.

Nog om det!

Helgen som kommer var helt händelselös från början. After racet var inställt och hela världen rasade samman, haha! Sen braka det till och det är födelsedagsfest, kräftskiva, grillpartry och hotällä. Mja, mycket att välja på. :) Kräftskivan ser jag verkligen fram emot. Jag och Tobi har suttit och gjort egna kräfthattar eftersom det var fredagens klädkod, vi är inte helt klara. Hans blev dessutom mycket bättre än min så jag måste nog göra några ändringar på min egen. ;) Han är fiffig han, min man!
Tänkte bjuda på ansjovispaj då också. Jag har aldrig lagat en egen, bara smakat en gång förut och det var sååå gott! Hoppas det blir succé ändå! :)

Annars då? Är urfattig och har aldrig sett fram emot lönen så mycket som jag gör nu. Men lilla jag måste vänta på det roliga fram tills måndag eftersom jag jobbat åt kommunen, suck..

JO!
Efter att inte ha tränat på ca 4 år och gått upp massvis i vikt så har jag gymmat/konditionstränat 5ggr på 7 dagar, inte illa va? ;) Kände redan vid 5e passet att det gick lättare att jogga. Kanske finns det lite grundkondition kvar trots allt?

Önska mig lycka till med min nya träningsform! :)
 
Tjolahopp!

.

RSS 2.0