Snart helg!

Ja, fy satan va gott det ska bli med både helg och en veckas lov framför sig! Det är verkligen behövligt nu känner jag, har verkligen ingen större lust med skolfan längre. :P

I fredags drack jag lite (mycket) med syrran, Pess, Fridberg och Runken. Tobi var snäll och satt med oss hela kvällen:) Åkte till V-bro å kikade lite, sen hem och sov. Jag tyckte det var roligt i alla fall, Tobi tyckte nog bara att jag var ovanligt dryg på han, stackaren. :P Men jag älskar dig väldigt mycket vetdu <3

I lördags åkte vi bil hela kvällen, det var rätt okej det med! Drygt med tvådagars bara, uäh :P

Inget speciellt har hänt i veckan iaf.., eller jo - Efterlyst har filmat utanför Handelsbanken i Vansbro, coolt. :) Märks när det kommer med på tv! :D

Nu ska jag snart springa in till sängen och slå på en film och ringa älskling! <3 Han e påväg ner till Småland så jag måste sova ensam i natt. :( Minns inte senast jag gjorde det, men jag får väl dofta och krama kuddarna istället! :)

Det var allt, hojsing!

Rubrik, vad är det?

Sitter hemma i soffan med en thekopp i hand. Jag vette fan vad det är med mig, tror jag har hamnat i en sån där period då allt bara känns jobbigt och drygt. Jag vill ingenting, men vissa saker är nödvändiga så de måste jag ju såklart göra. Exempelvis tvätta, laga mat o.s.v.
Känns som om jag varit i denna period väldigt länge nu, men vissa stunder så är jag hur glad som helst. Ändå sitter och och blir sur över folk som alltid gnäller om hur jävligt livet är och bla bla bla, nu är jag själv här. Nåja.

Skulle vilja ha färdigt biljäveln, men när det är så mycket annat runt omkring så går det i snigelfart känns det som. Dessutom flög presseningen bort häromdagen så några rostfläckar började om på nytt, fy helvete! Säkert någon mening med det också.

Stackars Tobias sitter snällt här bredvid mig i en fåtölj. Vi hade nästan bestämt att sova i Järna i natt, men nä, det är så otroligt jobbigt att få lov släpa med kläder, smink och dyl som jag lär ha till skolan imorrn. Och jag är inte på humör.
Tänk att han ändå står ut med mig. Tobi, han är bra han! Och han finns alltid för mig när jag behöver honom som mest. Jag älskar dig hjärtat <3

Slut med gnällande.
Imorrn far vi i vilket fall till Grillby. Tobi ska kika på jobb och så ska vi hälsa på Ulrika samtidigt! Kul att få se något nytt och släppa allt här hemma för en stund. :)

Nu ska jag.. jadu. Kolla igenom samhällskunskapsprovet som är imorgon ännu en gång vore kanske en bra idé.

Hoppsan...

Var visst väldigt längesen jag skrev något här, ursäkta!

Kom och tänka på en sak. Jag läser väldigt många bloggar, och jag kan tycka att en "okänd" människas blogg är mycket mer intressant än mina vänners blogg. Haha, det där lät taskigt, klart som sjutton att jag tycker det är intressant att läsa mina vänners bloggar, eftersom jag vet vilka de är. Men ibland hamnar jag på en blogg som intresserar mig sådär extra mycket. Jag tror att jag fastnar mycket på en blogg dels för designen, hur personen i fråga formulerar sig och om den gör något i vardagen som inte jag gör. Sitter man och rabblar upp allt som man gjort under en dag och verkligen drar ut på det så inlägget hamnar på onödigt många tecken så slutar jag läsa efter en stund.
EX;
Idag åkte jag till Sundsvall och köpte en bil. Bilen var röd, och när vi skulle åka hem åt vi på Sibylla. Jag tog en kokt med bröd med senap på, jag tycker inte om ketchup. Men ah, hajjar ni? Fruktansvärt tråkiga detaljer. DÄR HAR VI DET! För mycket detaljer som verkligen är ointressant är inget för mig. Självklart intresserar man sig för olika saker, men vemfan bryr sig om du har senap på korven eller om du köpte en röd bil eller du valde ett par grå strumpor till dina svarta jeans? Come on! Säg det i så fall med bild.

Så, för övrigt håller jag på att bli förbaskat förkyld. Jag tycker det är nåt fel på mig hela tiden numer. :P Men jag kan ju försöka skylla på hösten! ;)

Bilen hoppas jag ska rulla inom en snar framtid också. Har slipat hälften av all rost ungefär. Sitter just nu och väntar på att Johan ska svara på mitt SMS så jag törs åka dit och slipa lite till, om min huvudvärk vill ge med sig vill säga.

Det var allt för denna gång, tjing!

.

RSS 2.0