Livet är orättvist ibland

Ja det må jag säga. Denna otäcka sjukdomen vid namn cancer.
 
Fick besked igår, och ännu en nära släkting till mig har blivit drabbad av detta hemska. Fy fan är det enda jag kan säga. Vem önskar en människa något sånt ont?
 
Jag känner mig otroligt utsatt. Jag har läst på lite om cancer, och de former vi har i min släkt är alla genetriskt ärftliga. Min mormor, morfar, mor och moster har allesammans råkat ut för olika former av cancer. Jag tror jag kryper ur skinner snart...

Och för att jag på bästa möjliga sätt ska kunna förebygga detta är att ta bort bröst och äggstockar. Men - det kommer inte ske förren efter att jag fått barn. Då ska det förebyggas...
 
Usch va hemskt. Jag blir så ledsen över att min familj måste gå igenom detta. IGEN.

FY FAN!

Städdag

Yep. Men nu är det klart - rent och fint! :)
 
Äckligast är ju en skitig toalett, uäck.. men nu är det spritat å tammefan allt så nu ska det väl inte vara nåt snuskigt kvar. :P Ska ge mig in på köttfärspaketet som ska bli köttbullar om en stund. Men jag tänkte att nån snäll själ skulle bjuda mig på kaffe först? Hallååå??
 
Förresten, jag använder mig av bloglovin. Jag blir alltid lika glad över att se att jag har nya inlägg att läsa, men ibland blir jag riktigt besviken - "Instagram blogg" är rubriken sen en bild och några taggar i inlägget. HALLÅ? Hade jag velat följa dig så hade jag använt mig av instagram! Rätt irriterande, sluta med det. ;)
 
Ser fram emot morgondagen!

Förkyld

Mm - nö!
 
Låg på soffan i princip hela dagen igår, ändå har jag sovit hela natten nu som var? Blä. Alvedon och treo är mina vänner!
Får se till att det gått över till helgen då det är en del på. Fredagen ska jag och Tobi spendera med Nina och Kim :) och på lördag är den 40- och 20årsfirande som gäller!
 
Åh imorrn ska vi till Falun, Tobi ska få ett styck skruv nerborrat i käken. Förra gången fick jag se när dom drog ur en tand på han, fy rutti.. Jag fick ont i hela kroppen. Nu ska det borras, tror inte jag vill ha en sån syn i mitt huvud, haha!
Har fått höra ett par gånger att jag borde utbilda mig till SSK, men jag skulle nog svimma bara jag la om ett rejält sår så det är ganska uteslutet. :)
 
 
____________________________________________________________________________________________
 
 
Some say love it is a river
That drowns the tender reed
Some say love it is a razor
That leaves your soul to bleed

-

Never good enough.

never never never, always the same mistake

Nyårsklänning

Har beställt en nyårsklänning från bubbleroom utan att veta om jag ens kan ha den. Risken finns att den är för liten, men i så fall jag ska fanimig lyckas gå ner så jag kan ha den på nyårsafton. Hur jävla svårt kan det vara?!
Beställde även tights och en röd klänning till julafton. Den är jag bombsäker på att jag kan ha i alla fall. Men röd? Inte likt mig. Den var inte riktigt "julröd" heller, lite mer åt korallhållet. Den måste få duga.
 
Annars då? Tror jag börjar få nån vinter-jul-depression eller nåt. Som idag är inget kul och jag känner mig allmänt dum-vrång. Kanske är lite vrånghet som behövs mitt i allt, jag vet inte.
Har nyss ätit en nyttig version av smoothie - gjord på naturell youghurt och frysta (upptinade) jordgubbar. Surt som satan själv, men det gick ner och jag blev mätt på 3dl. Å sen har jag en broccoli/kycklingomelett i ugnen som jag ska ta med till jobbet.
 
Jobbar kväll idag, och jag är lite orolig för hur det ska gå när jag ska hem. Vikarier får nämligen inte använda motorvärmare, och i -24 så är jag inte allt för hoppfull om att bilen kommer starta efter att ha stått i ca 8h. Vi får väl se..
 
Hojt!
 

 
 
 
 

1a advent.

Har inte ens orkar bry mig om en adventsstake med fyra ljus som man tänder om vartannat.. Den står tom. Men jag "lyxade" till det med lite glögg nu ikväll ändå. :)
 
Annars eldas det för fullt och jag dricker thekopp efter thekopp för att slippa hungerkänslan. JAG HATAR DEN, DRA ÅT SKOGEN!
 
Mycket jobbigt. Men hur bra blir det inte sen då? :) Fast jag har fuskat massa i helgen. Som vanligt.
 
Dumma mej.

.

RSS 2.0